Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruelimdeki ağrılar

Soru:"Elimdeki Ağrılar"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Elimdeki Ağrılar"

merhaba doktor bey ben 15 ekim de safra kesesi ameliyatı oldum karaciğer enzimlerim yüksekti ameliyattan 2ay sonra diyetle düştüBenim şikayetim el parmaklarımda ağrılar baş parmaklarım sabah kalkınca katlanıyor kendim açıyorum düzeliyor şimdi iki kolum da koltuk altından 1 karış yeri çok ağrıyor üzerine yatamıyorum avucumu tam yumamıyorum yani elimi yumruk yapamıyorum hastaneye gittim hastalığıma m060 seronegatif romatoid artrit adı kondu kan tahlili yapılarak başka bir şey yapılmadı verilen ilaçlar EMETHEXATE 2,5 mg methotrexate haftada 1 gün 4 tane içmem söylendi yan etkileri çok fazla kanserli hastalara verilen ilaç alamıyorum çok korktum almadım diğer ilacım Salazopyrin EN-tab salisilazosülfapiridin 05 g verildi bunu aldım bugün ellerimin parmakları ara ara takılıyor bu ilalar karaciğer enzimimi yükseltirmi ayrıc şeker ve hipertansiyon hastasıyım bu konuda en kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim saygılrımla

DoçDr Ömer Faruk AKINCI

09 1523

Safra kesesi hastalığı ve romatoid artrit,Anlattıklarınızdan anlaşıldığı kadarıyla şu andaki rahatsızlığınızın geçirdiğiniz ameliyatla bir ilişkisi görülmüyor Romatoid artrit sözünü ettiğiniz şikayetlerin hepsini yapabilecek bir hastalık, ama kanser değil, bir romatizmal hastalık Romatoloji bölümü tarafından takip ve tedaviniz gerekiyor Diğer sorularınızı bir romatoloji uzmanı daha doğru ve detaylı cevaplayabilirGeçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com