Soru:"Anti Hbs Pozitifiliği Ne Demektir?" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Anti Hbs Pozitifiliği Ne Demektir?"merhaba ben 3 gün önce kan değerlerime baktırmak için doktoro gitmiştim ne olduysa orda başladı birden sanırım bi tesadüf oldu bende hepatit b taşıyıcılığı varmış ![]() HbsAg:0 321 NEGATİFAnti HBs:1000 POZİTİF Anti HIV 1/2:0 099 NEGATİFAnti HCV:0 04 NEGATİF çıktı ve beni bilgilendirirmisiniz kaç gündür çok endişeliyim Doç Dr Yusuf AKCAN02 10:08:38Anti Hbs pozitifiliği sizin hepatit b ye karşı korunmakta olduğunuzu gösterir hepatit b taşıyıcısı değilsiniz bu durum aşı ile olmadı ise artık bir daha aşı da yaptırmanıza gerek yok demektir eğer anti hbs + liği aşı ile oluştu ise 10 yılda bir anti hbs miktarınıza baktırıp tek doz güçlendirici aşı yaptırmalısınız![]() <br style="font-family: Verdana;"><br style="font-family: Verdana;">Diğer hepatit testleri hakkında ayrıntılı bilgi için<br style="font-family: Verdana;">Hepatit seroloji testleri veya Hepatit testleri değerlendirilmesi<br style="font-family: Verdana;"><br style="font-family: Verdana;">de okuyunuz <br style="font-family: Verdana;">sağlıcakla![]() <br style="font-family: Verdana;">Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|