Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusık idrar yapma ve tansiyon

Soru:"Sık İdrar Yapma Ve Tansiyon"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sık İdrar Yapma Ve Tansiyon"

1 2 senidir olan bişey Her yarım saat içinde bir idrar yapıyorum İdrar yaparken herhangi bir yanma acı felan yok İdrar yaparken okadar çok ypaıyorumki sanki bütün hepsini boşaltıyor gibi Sağlık ocağına gittim şekerimi ölçürdüm 106 çıktı Tansiyonumu ölçtürdüm 90-50 çıktı Baş dönmeleri oluyor özellikle Yatarken birden kalkınca daha sık oluyor baş dönmeleri Sağlık ocağındaki doktor enfeksiyon hapı verdi ilacın biri idrarı portakal rengine çeviren cinsten Ama hapların yarısını bitierdim herhangibir düzelme felan göremedim Daha önceleri Sırt alt 2 yanda ağrılar oluşuyor 10 sniye sürüyordu Ama simdi bu arılar yok veya olluyorsa ay da bir oluyordur Ama ilacları kullanmaya baslayalı kasık(göğüs alt 2 yanda) kısımda kücük ağrılar ve sızlanmalar oluşmaya başladı Sigarayı 1 ay önce bıraktım Buna bağlı olarak öksürük basladı Ve 3 aydır göğüs sağ ve sol bazen az sıkıştırmalar oluyor Bu ara Stres ve kızgınlık çok aşırsı bi şekilde var Azcık bi tepki olsun sinir küpüne dönebiliyorum Strese bağlı olarak snaırım saçlardada dökülmeler varDoktor birde deprsiyon sinir hapı yazdı bunuda hergece yatmadan önce kullanıyorum
Acaba bu sık idrar yapmamın nedenir neolabilir

UzmDr Aslıhan ÇOLAK

14 09:03:56

sık idrar yapma nedeni için şeker yükleme testi bakılması idrar tetkikinin yapılıp dansitesine bakılması üroloji tarafından mesane fonksiyonlarının değerlendirilmesi gerekirtabi bazen bunların hepsi normal ve hastanın stresinden de kaynaklanıyor olaabilirgeçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com