Altını Islatmak Tip dilinde Enuresis denir Altina ve yatagina iseyen çocuklar; genellikle anne ve babasindan yeteri kadar sevgi ve ilgi görmeyen çocuklardir Hastalik, belli bir nedenden kaynaklanmiyorsa; yapilacak is, çocuga ihtiyaci olan sevgiyi vermektir; ancak altini islatmak, herhangi bir böbrek rahatsizligi veya seker hastaligindan da kaynaklanabilir Bu nedenle doktora gitmek gerekir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.