Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorudışkının simsiyah gelmesi durumunda ne yapılmalıdır

Soru:"Dışkının Simsiyah Gelmesi Durumunda Ne Yapılmalıdır?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Dışkının Simsiyah Gelmesi Durumunda Ne Yapılmalıdır?"

8 ay once diskımın siyah gelmesi ile hastaneye basvurdum ince bagirsagimda ülser oldugu soylendi 3 unite kan verildi endoskopi cekildim ve bagirsak intihaplanmasi teshisi konuldu2 kutu trio kullandim ve 8 ay boyunca hic bir sikayetim olmadi 4 gün once kan tahlili yaptirdim trigliserit yuksekligi , çinko eksikligi cikti onlar icin ilac kullanmaya basladim ilaclarin isimler ; FERRO SANOL DUODENAL , LIPOFEN VE ZINCO isimli ilaclardi bunlari kullandiktan 2 gün sonra dışkımın simsiyah olarak ciktigini gördüm acaba hastaglıgım tekrarladimi yoksa ilaclardan mi oldugunu ogrenmek istiyorumda? Simdiden tesekkur ederim cevabiniz icin

DoçDr Yusuf AKCAN

0709 07:40:44

Demir hapları dışkıyı siyaha boyar Kokusuz ve kıvam genelde her zamanki gibidir Melena genelde üst Gis kanama ile oluşur dışkı siyah katran gibi,cıvık ve aşırı pis kokulu olurgenel olarak hasta haliniz yoksa ek bir şey yapmanıza gerek yokrahatsızlık var ise Hemoglobin düzeyi ve gaitada gizli kan baktırmanız uygun olurHemoglobin düşük veya gizli kan pozitif ise gatroskopi yapılmaldır

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com