Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruiyi günler okursanız sevinirim

Soru:"İyi Günler,Okursanız Sevinirim.."

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İyi Günler,Okursanız Sevinirim.."

merhaba şerife hanım21 yaşında üniverste öğrencisiyim2 sene öncesine kadar hiç bir problemim yoktuBir sene içerisinde yaklaşık 20 kg verdim ve 48 kg a düştümSonucunda tiroidlerimle ilgili problemler baş gösterdiEndokrinoloji uzmanına gittim ve hastalıımın haşimato olduğunu ömür boyu ilaç kullanmam gerektğini söyledi,Ancak ilac kimi zman tsh değerimi çok yükseltiyor kimi zaman çok düşürüyorSon tahlilde 002 çıktıŞimdilik haftanın 2 günü 75, 5günü 50mg daha alıyorum hala dengeye gelebilmiş değilReglim düzensiz ve kilo alıp veriyorumBu hep böyle mi devam edecek yoksa kesin bir tedavisi var mı,ya da bana ne önerirsiniz? cevaplarsanız çok sevinirim

UzmDr Şerife Nur BOYSAN

1314:15:14

İlacı aç alın ve düzenli kullanınBazen ilaç dozunu ayarlamak zaman alabilirİlaç tedavisi eksik olan hormonu yerine koyma şeklinde uygulandığı için süreklidir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com