Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruabdominal anjina

Soru:"Abdominal Anjina"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Abdominal Anjina"

HOCAM, BEN İSTANBULDAN BU MAİLİ GÖNDERDİM 20 YAŞINDAYIM BEN BİR SENE ÖNCE GÖBEKTE KILDÖNMESİNDEN AMELİYAT OLDUĞUM ESNADA, GÖBEK FITIĞIDA BULUNUP DİKİLMİŞTİ YALNIZ BENİM ŞİKAYETLERİM HALEN DEVAM EDİYOR ŞİKAYETİM ŞÖYLE; GÖBEKTE DERİNDE ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE ANİDEN BAŞLAYAN BİR ACI BU ACI ESNASINDA SADECE EĞİLİP DURABİLİYORUM, FAKAT ACI ANCAK 5-6 SAATTE GEÇİYOR NORMALİNDE GÖBEK HİZASINDA DERİNDE SANCILAR, BATIŞMALAR HİSSEDİYORUM AĞRI KESİCİ BUNU KESMİYOR ULTRASONOGRAFİDE FITIKLA İLGİLİ BİRŞEY ÇIKMIYOR İNCELEDİM, BU ŞİKAYETLERİM ABDOMİNAL ANGİNA OLAMAZ MI?? ANKARA FITIK MERKEZİ İLE GÖRÜŞTÜM ORADAKİ GENEL CERRAHİ UZMANI BANA ŞİKAYETLERİMİN FITIK İLE İLGİLİ OLMADIĞINI VE ŞİKAYETLERİMİN ABDOMİNAL ANGİNA YI ANIMSATTIĞINI SÖYLEDİ DR ESİN KORKUTUN BU KONU İLE İLGİLİ MAKALESİNİ OKUDUM LÜTFEN YARDIM EDİN
DoçDr Sezgin YILMAZ

11 09:56:25

Değerli okurum abdominal anjina sadce hikaye ya da fizik muayene ile konulabilecek bir tanı değildir Genelde karın ağrısı yapan diğer nedenlerin hepsi bertaraf edildiğinde geride kalan son tanı olarak abdominal anjina düşünülür Ancak AA da ağrı daha çok yemek yedikten sonra başlar ve ani olarak gelen bıçak saplanması gibi bir ağrı ortaya çıkar Kesin tanısı da ancak anjiografi ile konulur
Sizde ağrı yapan nedeni fizik muayene ve değerlendirme yapmadan anlamak zor O yüzden bulunduğunuz bölgedeki bir üniversite hastanesine başvurmanızı öneririm
Doç Dr Sezgin Yılmaz
Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com