Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorutiroid ilaci dozum yeterli gelmiyor mu

Soru:"Tiroid İlaci Dozum Yeterli Gelmiyor Mu?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Tiroid İlaci Dozum Yeterli Gelmiyor Mu?"

Hocam merhaba
Ben cumartesi günü genel bi tarama yaptırdım boyun ve tüm batın usgsi normal boyunda ve kasık bölgesindeki bezeler aynen duruyor Kan tahlillerinde de bi problem yok hemen hemen herşey normal yalnızca günde 1 tane tefor almama rağmen tsh 129 iken 395 olmuş onu anlayamadım teforun dozunu yükselteyim mi? Bir de protein elektroforezi tahlilini sormuştunuz onuda yaptırdım önümüzdeki hafta sonucu açıklanacak size o zaman bildirecem Umarım kötü sonuçlanmaz çünkü bu hastalık beni tedirgin etmeye başladı
DoçDr M Akif BUYUKBESE

17 21:15:39

Genc insanlarda tiroid ilac dozu daha yuksek gerekebiliyor bazen laboratuvar hatasi olabiliyor Ayni laboratuvar takibi daha saglikli olabilir Buradan doz yonetimi yapmamiz cok dogru olmaz takip eden hekiminiz uygun degerlendirmeyi yapacaktirGecmis bayraminiz kutlu olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com