Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorucarpinti ve tikanma hissi

Soru:"Carpinti Ve Tikanma Hissi"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Carpinti Ve Tikanma Hissi"

Benim sorunum bir süredir,ara ara kalp çarpıntılarım oluşuyor,bu birşeye heyecanlanmadıgım zamanda birden oluyor heyecanlandıgım zamanda oluyor,yurudugum zamanlar tıkanıyorum,sigara kullanmıyorumHatta gecenlerde diş muanesindede rahatsızlandım kalp,vede nabzım çok hızlı atmaya başladı nef alırken zorlandım bunlar yeni yeni olmaya başaladıBeni yönlendirirseniz çok seviniirm Şimdiden çok teşekkür ederim
DoçDr M Akif BUYUKBESE

03 20:05:12

Carpintidan dolayi kalbinj dinlenmesi, EKGsinin cekilmersi yararli olur Carpinti halinde de EKG cekilmesi uygundur Supheli sesler duyulursa EKO yapilacaktir Ayrica demir ve b12 vitamin eksikligi arastirilabilir Ani seker dusmeleri olabilir Asiri cay ve kahve bazen cikolata duyarli bunyelerde carpinti yapabilir Carpinti esnasinda nefes darligi, terleme, tansiyon yukselmesi, diyare yani ishal den bir ya da birkaci oluyorsa ozel hormon testleri yani vucut adrenalin duzeylerini kan ve idrarda nobet esnasi olcmek gerekecektir Cogu kez emosyonel gerginlik, kisilik yapisi ve stres faktorleridir Bunu da gozonunde bulundururuz ic hastaliklarindan muayeneye baslayabilirsinizGecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com