07-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Carpinti Ve Tikanma Hissi"
Benim sorunum bir süredir,ara ara kalp çarpıntılarım oluşuyor,bu birşeye heyecanlanmadıgım zamanda birden oluyor heyecanlandıgım zamanda oluyor,yurudugum zamanlar tıkanıyorum,sigara kullanmıyorum Hatta gecenlerde diş muanesindede rahatsızlandım kalp,vede nabzım çok hızlı atmaya başladı nef alırken zorlandım bunlar yeni yeni olmaya başaladı Beni yönlendirirseniz çok seviniirm Şimdiden çok teşekkür ederim
Doç Dr M Akif BUYUKBESE
03 20:05:12
Carpintidan dolayi kalbinj dinlenmesi, EKGsinin cekilmersi yararli olur Carpinti halinde de EKG cekilmesi uygundur Supheli sesler duyulursa EKO yapilacaktir Ayrica demir ve b12 vitamin eksikligi arastirilabilir Ani seker dusmeleri olabilir Asiri cay ve kahve bazen cikolata duyarli bunyelerde carpinti yapabilir Carpinti esnasinda nefes darligi, terleme, tansiyon yukselmesi, diyare yani ishal den bir ya da birkaci oluyorsa ozel hormon testleri yani vucut adrenalin duzeylerini kan ve idrarda nobet esnasi olcmek gerekecektir Cogu kez emosyonel gerginlik, kisilik yapisi ve stres faktorleridir Bunu da gozonunde bulundururuz ic hastaliklarindan muayeneye baslayabilirsiniz Gecmis olsun
Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz
|
|
|