Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorupanik atak mıyım

Soru:"Panik Atak Mıyım?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Panik Atak Mıyım?"

merhaba ben 23 yaşında bir bayanımbenim günün 24 saati süren kalp çarpıntıları şikayetlerim var,gün boyu çarpıntıları hissediyorum özellikle yemeklerden sonra beni daha çok rahatsız ediyor,arada sırada da teklemeler hissediyorum kalbim sanki bi an duruyor sonra yine çalışıyorkardiyoloji uzmanına gittim mitral kapakta hafif çökme var önemli değil dediler,geceleri uyuyamıyrm herzaman ölüm korkusu yaşar oldum,hep içimde bir korku var,ve bazen de sanki boğazımda kocaman bir düğüm varmış gibi hissediyorum,psikiyatriye de gittim,sedece ilaç verdiler ve daha kötü oldum herzaman çok önemli bir kalp hastalığımın olduğunu düşünüyorum,sanki etrafımdaki herkes normal tek ben anormal olarak bu şikayetleri yaşıyorum diye düşünüyorum,kendimi hiçbişeye veremiyorum kalbimdeki teklemeler,hızlanmalar,çarpıntılar nasıl normal ve stres kaynaklı olabilir buna kendimi inıramıyorumne yapmamı önerirsiniz? tekrar doktora gitmeli miyim? bütün bunlar panik atak için normal mi?
ProfDr HAMDULLAH AYDIN

2803 19:55:29

yakinmalarinizin boylesine yaygin ve gundelik yasami etkiledigi dusunulunce, psikiyatriye basvurmanizin uygun olacagini soyleyebilirim
saygilar,

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com