Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akciğer, doktorlar, eğitim, için, kemoterapi, kursu, kursuuzman, maligniteleri, plevra, tedavi, uygulamaları, yaklaşımındatemel

Akciğer Ve Plevra Maligniteleri Tedavi Yaklaşımındatemel Eğitim Kursu(Uzman Doktorlar İçin) Ve Kemoterapi Uygulamaları Kursu

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akciğer Ve Plevra Maligniteleri Tedavi Yaklaşımındatemel Eğitim Kursu(Uzman Doktorlar İçin) Ve Kemoterapi Uygulamaları Kursu

Akciğer ve Plevra Maligniteleri Tedavi YaklaşımındaTemel Eğitim Kursu(Uzman doktorlar için) ve Kemoterapi Uygulamaları Kursu

TTD Okulu ve TTD Akciğer ve Plevra Maligniteleri Çalışma Grubu tarafından organize edilen Akciğer ve Plevra Maligniteleri Tedavi Yaklaşımında Temel Eğitim Kursu ile Kemoterapi Uygulamaları Kursu 30-31 Mayıs 2008 tarihleri arasında İzmir Ege Sağlık Otelinde gerçekleştirildi
Hekimler ve hemşireler için planlanan iki farklı kurs paralel olarak yürütüldü Akciğer ve plevra malignitelerinin tedavisiyle ilgili tüm temel konuların ayrıntılı olarak tartışıldığı Kursa, 31 uzman hekim ve 34 hemşire katıldı İnteraktif eğitim yöntemlerinin uygulandığı kursa katılanlar, kursun oldukça verimli geçtiğini ifade ettiler
Tuncay Göksel Kurs Başkanı
Tevfik Özlü TTD Okulu Başkanı
Eyüp Sabri uçanTTD Başkanı

Değerli TTD Üyeleri

TTD Okulu Merkezi Kurslarından olan ‘Akciğer ve Plevra Maligniteleri Tedavi YaklaşımındaTemel Eğitim Kursu(Uzman doktorlar için) ve Kemoterapi uygulamaları kursu (Kemoterapi hemşireleri için 1gün) programı ektedir Kurslara Göğüs hastalıkları uzmanları ile kemoterapi hemşireleri katılabiliyor Son başvuru tarihi 18 Nisan 2008Kursa katılacak uzman hekimlerin 300YTL kayıt ücreti yatırmaları istenecektir Konaklama ve ulaşım kursiyerlere aittir İsteyenler Ege Sağlık Otelinde indirimli kalabilirler Kursa katılacak Hemşireler için kayıt ücreti alınmayacaktır Ulaşım ve konaklama kursiyerlere aittir
Saygılarımızla

TÜRK TORAKS DERNEĞİ OKULU MERKEZİ KURSLARI
Akciğer ve Plevra Maligniteleri Tedavi YaklaşımındaTemel Eğitim Kursu
(Uzman doktorlar için)
Kemoterapi uygulamaları kursu
(Kemoterapi hemşireleri için)
Tarih: 30-31 Mayıs 2008 (Cuma-Cumartesi)
Yer: İzmir, Ege Sağlık Oteli
Süre: 2 gün

Kemoterapi Kurs Kemoterapi Uygulamalı Kursu Sunumları

Ekli dosyayı görmek için tıklayın (49 Kb)
Acrobat Reader programını bilgisayarınıza indirmek için tıklayın

Kaynak: toraksorgtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com