Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruhaptan sonra mide ağrısı

Soru:"Haptan Sonra Mide Ağrısı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Haptan Sonra Mide Ağrısı"

sayın hocam , şimdi benim dişimde apse oluştu ve diş hekimim bana antibiyotik ve ağrıkesici aldırttıben bu hapları attıktan sonra çok fena midem arıyorbu mide ağrısı 4-5 saat sürüyorbu konuda bana bilgi verebilirseniz memnun olurumsaygım sonsuz
Dr Editor Saglikdanis

11 12:19:03

Ağrı kesiciler prostaglandin yapımını engelleyerek mide mukoza kanlanmasını bozabilirler ve erozyon ülser yapmaya meyilldiriler
bazı antibiyotiklerde gastrointestinal sistemi irrite edebilmektedirler
bu tip ilaç alımları esnasında mide koruyucu ilaçları almak uygun olabilir bu durumunuzu doktorunuza bildirerek önlem alınmasını isteyebilirsiniz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com