Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorudiz altı ve üst kısmında şiddetli ağrılar

Soru:"Diz Altı Ve Üst Kısmında Şiddetli Ağrılar"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Diz Altı Ve Üst Kısmında Şiddetli Ağrılar"

sol dizimin alt ve üst kısmında son üç aydır şiddetli agrılar var ben ortapedi uzmanına gittim benim diz emarımı çektirdi belidende röntgen çektirdi bir menisküs ve yırtıgın olmadıgını söyledi bana normal vermidon-nimes-cabral gibi agrı kesici ilaçlar verdi ama benim agrılarım aynı şiddette devam etmekte size yardımcı oldugunuz için şimdiden teşekürler
YardDoçDr Levent Altinel

1703 15:45:28

Oncelikle probleminiz anlasilmadiginin sizde farkindasiniz Diz cevresinde diz kapagi arkasindaki kikirdakta yumusama veya bu bolge adele yapilarinda iltihap (emflamasyon) gibi problemler olabilir Tekrar hekime basvurup sikayetinizin gecmedigini beyan etmekte fayda var

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com