![]() |
Soru:"Endokrinoloji" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Endokrinoloji"ben hamileliğimin başlangıcındaki testlerle birlikte hipotiroidi olduğumu öğrendim ![]() ![]() ![]() bir gün sonra yine ölçüm yaptırdım ![]() 26 ![]() ![]() ANTİ TPO 22 - ANTİ TRİGOBULİN NEGATİF ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çıktı ![]() 50 mg ile euthrox kullanımına başladım ![]() 29 ![]() ![]() TSH 4,94 - F ![]() ![]() ![]() 17 ![]() ![]() TSH 4,55 - F ![]() ![]() ![]() 21 ![]() TSH 3,96 F ![]() ![]() ![]() Birkaç doktora gittim , ilacı 75 mg a çıkarttılar ![]() 21 ![]() ![]() TSH 1,18 ******* - F ![]() ![]() Yine tahlil yine tahlil, doktor 15 gün sonra birdaha bakalım dedi, ama ben delik deşiğim, hamileyim ve bu konuyu da kafama çok takıyorum ![]() ![]() ![]() Hashimto tiroidi olmadığı saılıyor ![]() ![]() KIsa bir maillle de olsa yardımcı olacağınızı dümid ediyorum ![]() Saygılarımla, iyi çalışmalar, Alev Aydın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asa9@ttnet ![]() ![]() Dr ![]() 19 ![]() ![]() geçmiş olsunbunu burda çözme olanağımız yok ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|