|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| soruck kreatin kinaz yüksekliği ve halsizlik |
Soru:"Ck Kreatin Kinaz Yüksekliği Ve Halsizlik" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Ck Kreatin Kinaz Yüksekliği Ve Halsizlik"MERHABA HOCAM BEN 22 YAŞINDAYIM HALSİZLİĞİM VE BACAK AĞRILARIM VAR DİYE HASTANEYE GİTTİM ROMATOLOJİYE GÖNDERİLDİM BAZI TAHLİLLER YAPTILAR AST:133 ALT:106 ÇIKTI DEFALARCA TAHLİL YAPTIRDIM HEPSİ YÜKSEK DAHA SONRA BAŞKA TAHLİLLER OLDUM CK:3318 LDH:279 ÇIKTI BİRÇOK DOKTORA GİTTİM ORDAN ORAYA YOLLUYOLAR HİÇ BİRİNDEN MEMNUN DEĞİLİM DOĞRU DÜZGÜN AÇIKLAMADA YAPMIYOLAR VE BENİM HALSİZLİĞİM HERGEÇEN GÜN ARTIYOR BİDE CK NEDEN BUKADAR YÜKSEK ANLAMIŞ DEĞİLİM![]() BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİCEM HOCAMM![]() GÖRÜŞMEK ÜZERE![]() ![]() Doç Dr Yusuf AKCAN03 04 10:55:40şikayetleriniz, yaşınız ve cinsiyetiniz ilk önce polymyozit hastalığını düşündürmektedir bunu doktorlarınızda değerlendirme altında tutuyorlardır ve gerekli tetkik ve tedavileri yapacaklardır![]() ck yüksekliği ve kas ağrısı yapabilen diğer sebepleri de dışlamak gerekecektir ![]() örneğin muscular dystrophlerilaçlar ve toksinler,*****, cocaine, steroidler, kolçisin, hidroksiklorokoin, kolesterol düşürücü statinlermetabolik hastalıklarendokrin hastalıklartiroid hastalıklarıkalsiyum ve magnesium bozukluklarıinfeksiyon hastalıklarıgripaidsstreptokoklyme hastalığıtenya solyum -domuz tenyasıgibi bu konulardaki sorularınızı sitedeki romatoloji uzmanalarımıza yönlendirebilirsiniz ![]() sağlıcakla ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|