Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başladı, boyaladığım, çok, incelenmeye, orta, saçlaraımın, seyrekleştisaçımı, tepesinden, yerlerde

Saçlaraımın Tepesinden Ve Orta Yerlerde İncelenmeye Başladı Ve Cok Seyrekleşti.Saçımı Boyaladığım...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saçlaraımın Tepesinden Ve Orta Yerlerde İncelenmeye Başladı Ve Cok Seyrekleşti.Saçımı Boyaladığım...

saçlaraımın tepesinden ve orta yerlerde incelenmeye başladı ve cok seyrekleştisaçımı boyaladığım için biraz kalın telli görünüyorsaclarımın uçları yanık gibi,elektriklenme oluyorsac resinlerine baktıgım
zaman erkek tipi dökülmesine benzetiyorumönceleri dermatoloğa gitmiştim başımın tepesinden iyneler yaparak tedavi olmuştumbırakınca saçlarım eski haline döndüdökülmüyor sacımın telleri inceleniyor ve bir tutam kadar oluyorsaclarının görünümü yanık ve zayıfsac şampuanı olarakta tresan (ısırgan otu)kullanıyorum ama faydası olmuyor lütfen bana iyi bir dermatolok veya saç uzmanı,bakın önerilerinizi çünkü çok uğraştımyardıncı olursanız çok sevinirim
09012008 / Meliha DÖNMEZ

CEVAP:
Saçlarınız için öncelikle beslenmenize dikkat edip stres ten uzak durun Saç için kullanılan takviye ürünleri deniyebilirsiniz bunlar eczanelerde satılan vitaminler olabilirYaptırdığınız saç mezoterapilerini zaman zaman tekrarlıyabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com