Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorucevaplarsaniz sevinirim

Soru:"Cevaplarsaniz Sevinirim"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Cevaplarsaniz Sevinirim"

merhaba27 yaşında bayanımaylardır sol göğsümde bir ağrı yada acıma hissi var ve bu ağrı sırtımın sol tarafına ve kolumada vuruyor ve bazen kolumda halsizlik oluyorgeçen yılda uzun süre ağrıdı kardiyoloji doktoruna gittim kalple ilgisi olmadığını söyledi psikiyatriye yönlendirdi ama gitmedimsizce neyle ilgili olabilir? bu arada üzerine yatınca da çok acıyor teşekkürler
ProfDr HAMDULLAH AYDIN

24 22:59:31

buyuk olasilikla anksiyete tablosu olmali ama lutfen psikiyatriye basvurarak yardim aliniz anladigim kadariyla giderek daha fazla rahatsizlik vermekte yardim alabilirsiniz

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com