Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorukoltuk altımda şişlik ve iltihap

Soru:"Koltuk Altımda Şişlik Ve İltihap "

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Koltuk Altımda Şişlik Ve İltihap "

benim uzun süredir genel olarak kltuk altımda oluşan şişlikler ve bir süre bu devam etikten sonrada patlayarak iltihap akıntısı oluşuyor
rahatsızlığımla ilgili kesin bir tetavinin olmadığı söyleniyor bu konuda yardımcı ola bilirmisinzi
yaralarımın resimlerini çektim bunları size göndere bilmek isterdim

bu konuda sizlerden bir yardım rica ediyorum şimdiden teşekür ederim iyi çalişmalar
DoçDr Tuna DEMIRDAL

1205 19:31:59

Öncelikle geçmiş olsun diyorum Bu iltihap materyalinden mutlaka mikrobiyolojik kültür, boyama ve patolojik inceleme yapılmalıdır Kesin tanı ancak bu şekilde konulabilir Resimlere seve seve bakarım Kesin tanı için lütfenyakınınızdaki bir üniversite hastanesinin infeksiyon hastalıkları bölümüne başvurunuz, patoloji ve kültür incelemesi buralarda daha sağlıklı olabilir Sağlıklı günler dilerim
Saygılarımla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com