Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusistit mesane duvarını kalınlaştırır mı

Soru:"Sistit Mesane Duvarını Kalınlaştırır Mı?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sistit Mesane Duvarını Kalınlaştırır Mı?"

merhaba hocamben 26 yaşında bir bayanımyaklaşık bir ay önce rahatsızlandım ve doktorlar sistik teşhisi koydularve mesane duvar kalınlığı 55 olarak tesbit ettilerşimdi tedavi gördüm ve iyileştimbenim sorum mesane duvar kalınlığının 55 olması normal mi?ileride başka bir rahatsızlıkla karşılaşır mıyım?bana yardımcı olursanız sevinirimiyi akşamlar

UzmDr Mehmet KALKAN

12 10:01:42

mesane iltihabı olduğu dönemde mesane duvar kalınlıgı artabılır bunun hıc bır onemı yok tedavı sonrası normallesir sistit tekrar ederse aynı durumu yıne gorebılırsınız kalıcı hasar bırakmaz gecmıs olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com