Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Bebek & Çocuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğumu, oğlumuzun, yaklaşırken

Oğlumuzun Doğumu Yaklaşırken...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oğlumuzun Doğumu Yaklaşırken...

Oğlumuzun doğumu yaklaşırken
Merhaba ,

Yazılarımı takip edenlerin de bildiği gibi hamileyim ve ikinci bebeğimi bekliyorum6 yaşında bir kızım var ve hamileliğimin de 33 üncü haftasındayım , â??çok şükürâ? Çok şükür diyorum çünkü şu ana kadar burada yazmadım ama 21 haftadan beri sorunlu bir hamilelik geçirmekteyim21 haftada 3 gün hastanede yattıktan sonra ilaç ve iğnelerle hamileliğimi doktorum, eşim, annemin yardımları ve sevgili minik kızımın da anlayışlılığı sayesinde bu haftaya ulaştırmayı başardım34 haftadan sonra sizlerin de bildiği gibi doğum gerçekleşebiliyor ve bebeğin ciğerleri gelişimini tamamlamış oluyorİnşallah 38 haftaları buluruz ve oğlumuza kavuşuruz diyorum

Annelik inanılmaz bir duygu, kızımdan sonra hiçbir bebeği sevemem gibi gelirken Arda mız için (bu arada adı Arda) hamileliğimde sorunların başlamasıyla birlikte inanılmaz duygular hissetmeye başladımHala da kucağıma aldığımda neler hissedeceğim , kızımdaki gibi olacak mı bilemiyorum ama minik oğlumu büyük bir heyecanla bekliyorum21 haftadan beri günlerimi evde dinlenerek geçiriyorumÇok şükür yatmak zorunda kalmadım ama ev işi yapmıyorum , notebook umla işlerimi olabildiğince devam ettirmeye çalışıyorum ve minik kızımla ilgileniyorum

Kızım Ece yle birlikte tam 25 ay boyunca annemde kaldık ve yavrum evimizi inanılmaz özlemesine rağmen beni hiç üzmedi her gün â??anne iyi misin?Arda iyi mi?â? diye sorup durduBu arada Arda ismini de Ece bulduBiz de babasıyla ısındık bu isme3 haftadır artık evimizdeyiz, Arda nın dadısı işe başladı , ama şimdilik asıl işi Arda nın annesine bakmakâ?¦

Kısmetse birkaç hafta sonra doğum yapacağım ve ondan sonrada yine hem organizasyonlar hakkında yazılarıma devam edeceğim hem de minik bebeğimi size bol bol anlatacağım

Tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik diliyor ve bebek isteyen herkese bu güzel duygunun nasip olmasını diliyorum

Tekrar buluşuncaya kadar;
En güzel, en eğlenceli, en sevgi dolu günler sizlerle olsun

Uğur Böceği Organizasyon wwwpartieviorg
My Day Davet Organizasyon wwwmyday-trcom
0212-662 35 74
0532-347 02 64

Kaynak: Bebek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com