![]() |
Kadının Adı Olsun İstiyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadının Adı Olsun İstiyorum...Kadının Adı Olsun İstiyorum ![]() ![]() ![]() Tüm kadınlara sevgi göndererek başlamak istiyorum, Behiye, Emel, Pınar, Naime, Berna hepinize sesleniyorum! Bir demet yapmak istiyorum size sunmak için, İçinde sevgi, şefkat, tutku ve mutluluk olmalı, Hepsinin farklı kokuları olsun istiyorum ![]() Her kadın farklı biliyorum çünkü, ama bunu anlayın istiyorum! Ben kırmızı seviyorum! Ösay mavi! Biliyorum ki o sadelikten hoşlanıyor, Ben kendime çiçekler takıp gezmek istiyorum, Mevsim baharı kovalıyor İçim de sıcak bir kıpırtı Kadının adı olsun istiyorum !!!!!! Rengi olsun, Kokusu olsun istiyorum ![]() Bugün dünya kadınlar günü Hepinize sesleniyorum Hepinizi çok ama çok seviyorum Renginizi görmek istiyorum Kendi annemden başlayarak Hepinizin kadınlar gününü kutluyorum Ben Ata nın annesi Salih in eşiyim Rengim de kırmızı Peki ya sen, Senin rengin hangisi? Kadın Kimi der ki; kadın uzun kış gecelerinde yatmak içindir ![]() Kimi der ki; kadın yeşil bir harman yerinde dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir ![]() Kimi der ki; ayalimdir ![]() ![]() Kimi der ki; hamur yoğuran ![]() Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal ![]() O benim kollarım, bacaklarım ![]() ![]() Nazım Hikmet RAN Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|