Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozyiğit, burcu, doğum, hikayesi

Burcu Bozyiğit İn Doğum Hikayesi

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Burcu Bozyiğit İn Doğum Hikayesi

Burcu Bozyiğit in Doğum Hikayesi
Bütün Annelere Merhaba

Hamileliğim boyunca bu hikayeleri okuyarak vaktimi geçirdim Kimi zaman ağladım, kimi zaman, vakit çabuk geçse de bebeğimi elime alsam dedim

Eşimle 5 senelik bir flört sonunda 20 ağustos 2005 te evlendik Hemen bebek istemedik Ve istediğimiz de oldu Ta ki evlenme yıldönümümüze kadar İşte o gün bebeğimizin varlığını öğrendik 4 haftalıktı Küçücüktü Bu yüzden hemen göremedik bebeğimizi O gün de eşim de ben de çılgın gibiydik Herkese haber verdik Ailelerimiz çok sevindi Bir de ilk torun olunca herkeste aynı heyecan vardı Ben bir ağlıyor bir gülüyordum Çok değişik bir şeymiş bu

Hamileliğim çok rahat değildi İlk aylarda hep midem bulandı ve sürekli uyuyordum Bu yüzden işten ayrılmak zorunda kaldım 3 ayın sonunda mide bulantılarım geçecek diye beklerken aksine buna mide yanmaları da eklendi 9 ay boyunca midem hiç rahat değildi Yanma ve bulantılarım hep oldu Ama benim akıllı kızım annesine fazla kilo aldırmadı Sadece 8 kilo aldım Bu da hamileliğimin iyi tarafıydı

4 ayda kızımız olacağını öğrendik Artık hazırlıklara yavaş yavaş başlamıştık Her şeyden almak istiyorduk Yavaş yavaş kızımızın odası hazırlanıyordu Artık sağlıklı bir şekilde kızımızı kucağımıza almak istiyorduk Baştan beri hep normal doğum istedim Doğum zamanını doktorumuz 22 Nisan olarak söylüyordu Günler son aylarda çok zor geçti Hep acaba bugün mü doğacak diye bekliyorduk Ama yok bizim kız çıkmak istemiyordu Yeri rahattı herhalde 19 Nisandaki son kontrolümde doktorum kemik çatım dar olduğu için bebeğin gelemediğini ve sezaryen olması gerektiğini söyledi Tarih belli olmuştu 21 Nisanda doğum olacaktı Bundan sonra çok başka duygular bizi sardı: Korku, heyecan, sevinç 2 gün sonra bebeğimi kucağıma alacaktım Nihayet vakit gelmişti Sabah erkenden hastaneye gittik Gerekli tahliller yapıldı Ben o kadar doluydum ki biri dokunsa ağlayacaktım

Tir tir titriyordum Ameliyathaneye giderken ailelerimiz yanımdaydı Hepsi beni öptü ve öyle yolladı Ve nihayet 1045 te bebeğim dünyaya gelmişti Kendime geldiğimde öğle olmuştu ve annemler kızımı göstermeye çalışıyorlardı Küçücüktü meleğim O kadar güzeldi ki hemen iyi mi diye sordum Allaha şükür sağlıklıydı Artık 3 kişilik bir aileydik Ece Nur'umuz hayatımızı şenlendirmek için yanımızdaydı artık Bu çok güzel bir şeymiş İnşallah herkes bu duyguyu yaşar Şimdi kızım 4,5 aylık ve yavaş yavaş sorunlarımız bitiyor Onun bir gülücüğü her şeyi unutturuyor bize

Ece'm hoş geldin hayatımıza İnşallah yüzün hep böyle güler Nur'um

Kaynak: Bebek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com