Vitre, gözün içini dolduran berrak bir jeldir Yaşlanırken, vitre retinadaki yapışma yerlerinden çekmeye başlar Genellikle herhangi bir problem olmadan vitre ayrışır Bazen çekme retinayı yırtacak derecede şiddetli olabilir ve bir ya da daha çok bölgede yırtık oluşabilir Sıvı, retinanın altına geçerek onu sanki bir duvar kağıdı gibi yerinden ayırır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.