![]() |
Hamileyim Fakat Bakireyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamileyim Fakat BakireyimBir kadın bekaretini kaybetmeden hamile kalabilir mi? Annelik özlemi çeken fakat yıllardır korku yaşayan bir kadın doğum için gün sayıyor ![]() ![]() Yıllardır vajinismus kabusuyla yaşayan A ![]() ![]() yöneticilik yapıyor ![]() istemiyor ![]() bakire anne olmadığını biliyor ![]() ![]() (******nın kitlenmesi) nedeniyle cinsel ilişki yaşayamayan A ![]() ![]() aylık hamile bir kadın ![]() olmamış ama şimdi doğuma hazırlanıyor ![]() tercih etmişler ![]() ![]() ![]() ![]() bir çift ama onlar bu yolu tercih etme haklarını kullanmışlar ![]() yıllık evli A ![]() ![]() 38 yaşındayım ve 12 yıllık evliyim ![]() Evlendiğim gün anladım ve bu sorun 12 yıl boyunca devam etti ![]() ismini tam olarak dört yıl sonra doktora gittiğimde öğrendim ![]() Tedavi olmayı denedim ama işe yaramadı ![]() eşliğinde eşimle ilişkiye girmemi teklif etti ![]() ![]() doktor da kızlık zarımı narkozla parçalamayı önerdi! Bunu da yaptırmak istemediğime karar verdim ![]() istemiyorum ![]() ![]() eşimle birbirimize aşığız ![]() ![]() gelebilirdi, ben onu zorlamazdım ![]() ![]() Birbirimize karşı soğuk insanlar değiliz, birlikte hayatı paylaşmaktan hoşlanırız, bu bizim tamamen kendi içimizde yaşadığımız bir sorun ![]() dışında herşeyi paylaşırız ![]() Çocuk sahibi olmak için başka ne yapabiliriz diye düşününce insanın aklına başka yöntem gelmiyor ![]() bebek peşinde koşuyoruz ![]() ![]() Başka yolumuz yoktu ![]() ![]() ![]() Çok konuştuk ![]() bu konuda başka önerilere kapalı olduğumuzu eşim söyledi ![]() Sezaryenle tabii ki, başka türlü yapmam imkansız zaten ![]() Bakın bu bir hastalık, tuhaf bir durum değil ![]() zamanımı aldı ![]() ![]() sorunla ilgisi olduğunu zaten düşünmüyorum ![]() çocuğumun yaşamasını istemem ![]() sanıyorum daha bilinçli yetiştireceğim, o kadar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|