![]() |
Kibrit Alevi Gülüşün.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Kibrit Alevi Gülüşün..![]() ![]() ![]() ![]() Arkana bakmadan gidiyorsun Issız bir şehirin bütün uğursuzluğunu Kollarıma bırakıyorsun İnandırıcı gelmiyor bütün inandırdıklarım Ve birer birer yitip kayboluyor Benim sanıpta hiç benim olmayanlarım Boğuluyor bir sessizlik hayat denizinde Dışarda bir yağmur ağlıyor kendi derdinde Son acılarımı atıp bir kenara Salıveriyorum kendimi hüznün tam ortasına İçimi titreten herşeyi ayazım sanıyorum Kendimi yaralıyorum uyanık uykularımda Kurduğum düşleri yırtıp atıyorum Kırık güfteli şarkılar biriktiyorum Her bakışım aynada kayboluyor Kaybolan her parçam sanki sen olup içime saklanıyor Aşk kaybım yok ediyor günden güne Huzuru bir meltemde ararken Fırtınam yok ediyor elimdekileri göz göre göre Bulutlar kıskanıyor savrulmamı Yere göğe sığmıyor ruhumun ağırlığı Utançlarım sevinçlerim oluyor kelimelerin anlamsız olduğu yerde Sen kıyamet geldi sanıyorsun Günler sessiz kalıyor saniyelerle birlikte Yüzümdeki acıyla iniyorum kente Kan kusuyorum sensiz gecelerde Yanıyor aşkım kış soğunda Bir kibrit alevi gülüşün Isıtıyor tüm varlığımı Sen hiç yanımda olmasanda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|