Arkası Sağlam Olan ! |
|
|
#1 |
|
|
Arkası Sağlam Olan !'Denizli'de arastirma yapmak icin kamp kuran bir grup universite ogrencisi, kamp yakinina tuneyen bir Denizli horozunun sabahin erken saatlerinde yuksek sesle otmesinden cok rahatsiz olmuslar ![]() ![]() Sabahin korunde ortaya cikan horoz, once dikleniyor, sonra dakikalarca otuyormus ![]() ![]() ![]() Tabii ekipte ne uyku ne de huzur birakmiyormus ![]() ![]() Sonunda sabirlar tukenmis ![]() ![]() Susturmak icin baslamislar horozu kovalamaya ![]() Horoz onde![]() Gencler pesinde![]() ![]() Mahalle arasina dalmislar ![]() ![]() Kovalamacayi goren, fakat bir anlam veremeyen yasli dede, seslenmis: - Hey, evlatlar! ![]() Bu zavalli horozu niye urkutuyorsunuz? ![]() - Dede, sabahin korunde otmeye basliyor, kampi ayaga kaldiriyor O yuzden basini kesecegiz!![]() - Yaziktir evladim yapmayin! ![]() demis ihtiyar, birakin, ben onun sesini keserim, bir daha da rahatsiz etmez sizi![]() ![]() ![]() Gencler bunun uzerine kovalamayi birakmislar Ertesi sabah, hafif 'gak - guk' sesleri disinda horozdan kayda deger hicbir ses cikmadigini gorunce de sasirip dedeye kosmuslar: - Yahu dede, ne yaptin da bu horozun sesini kestin? ![]() Ihtiyar gulmus: - Kicina zeytinyagi surdum Horoz kabararak otmeye yeltendiginde, gerisi tutmuyor ki kuvvet alsin![]() ![]() Ancak 'gak - guk' edebiliyor![]() ![]() Kissadan hisse: Arkan saglamsa, istedigin kadar kabarir, diklenir, sozunu dinletirsin ![]() Arkan bir gevsemeye gorsun, ancak 'gak-guk' edersin ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Arkası Sağlam Olan ! |
|
|
#2 |
|
signum
|
Cevap : Arkası Sağlam Olan !bzu hikaye ye protesto ediyorum bir denizli li olarak bizim horozun arkasida onude evelallah saglamdir
|
|
Cevap : Arkası Sağlam Olan ! |
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Arkası Sağlam Olan !eminim bu espri olarak söylediniz=) burdan çıkarmamız gereken sonuç önemli ve bence gayetde mantıklı=) ancak kurban olarak denizli seçilmiş olabilir ![]() ![]()
|
|
|
|