![]() |
Elmas Ve Pırlanta Farkı |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Elmas Ve Pırlanta FarkıELMAS - PIRLANTA FARKI ![]() ![]() ![]() ![]() ELMAS - PIRLANTA FARKI Kesim ve şekline göre elmas ya da pırlantaya dönüşüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Titanic filmindeki o kocaman mavi taşı, ''okyanusun kalbi''ni hatırladınız mı? Sonsuz aşkın sembolü mavi bir elmastır ![]() ![]() ![]() ![]() Pırlanta ile birlikte anılır karat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() tek taşımı kendim aldım tek basıma kendim taktım :P teşekkürler canım paylaşım için :)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
okaliptus
|
![]() yok yaaaa bana cok romantik gelir hem ben istemedim vallahi darısı sana olsun tabiki canım bide MATE ye en kısa zamanda :P seninkisi biraz daha bekleyebilir diye düşünüyorum :))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bukettt
|
![]() benmki hiç olmasın yaa:))))) annende düşünceliymiş ya:)) mate ablamada olsun şöle at nalı kadar :))))))))))))))) ben hakkımı size veriorum yaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
okaliptus
|
![]() ehuehuehu yok artık canım okadarıda iyi olmas :D ama mateye en yakın zamanda olsun inşallah şöle en güzelinden :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bukettt
|
![]() ne diyim aminnnn ![]() ![]() ya komik gelce ama hani altın falan takrlarya nişanda falan ben dalga geçiom bana aynı değerde gümüş takı alsıınlar die hihahiha |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
okaliptus
|
![]() ehuehu senin yaşındayken bende öleydim canım ama ilerde değişiyo inan bana :)))) hem şimdi altın moda tatlım :)) o yuzden sorun yok benim için :))))))))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
bukettt
|
![]() ya kızmaa ama sarı sarı çok itici yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öff zaman neleri değiştiriyor yaa nayırrr büyümücemmm hihhahi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bukettt
|
![]() aaa vazgeçtim hepsini altın aldırcam ve bide pırlanta setim olcak takmıcam ama gıcıklık:sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
okaliptus
|
![]() ehuehu sizde batmayın kardeşim napalım:) zamanında yapın yatırımınızı da ilerde sıkıntıya girmeyin:))) hem bunlar eşler için yatırım mahiyetinde ilerde cok işimize yarayacak inşallah :)))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :)) Düğünde altını ıvırı zıvırı alsanız ne değişiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|