Karnesini Alan Bir Knightkolik |
|
|
#1 |
|
efobedo
|
Karnesini Alan Bir KnightkolikKarneSini ALan Bİr Knight Kolİk (elinde karne kapıyı çalar )baba - vay akıllı oğlum h gçocuk - (korku dolu, kekeleyerek) h b babababa - ver bakalım karneni bi göreyim çocuk - (karnesini verdiği gibi town çeker) zzzzzzzzz baba - ulan p ![]() ![]() nk bune böyleçocuk - ( içinden ) ahh ahh keşke warrior açsaydım defansım daha iyi olurdu bide spear defans giysem, babam vursada potla kurtulabilirimbaba - ( oda town çektikten sonra potçuya gelir ) heee buldum seni ne lan bu karne![]() çocuk - baba vallaha spike town yaparken kuleler vurdu ![]() ![]() ![]() baba - ne diosun olm çocuk - defans ım az baba Z-R yap bari skil vurma![]() baba - ( iyice apallamış bir vaziyette ) Z-R ? çocuk - dur baba önce pot alayım 100k verirmisin![]() baba - yok sana bundan sonra haftalık bütün sömestırda mat kim fiz çalışçan![]() çocuk - ama baba daha master aççaktım ![]() baba - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çocuk - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|