09-27-2007
|
|
angelesdream
|
Geldim Yoktun!..
Geldim Yoktun  Dün gece düşüncelerim yine sen kokuyorduBeynimin her köşesini esir almıştınYine içime girmişti yokluğunYine kendi kendimle seni konuşmaya başladımBiliyor musun,sen gittikten sonra hayat bulanık bir hayalEv soğuk,çayın tadı yokSen gittikten sonra ne uyku var gözümdeNe de merakla okuduğum kitabın son yedi sayfasıSarı bir hüzün şimdi firara meyilli aklımın rakibiSeni daha da ısıtmak için içimdeGözlerimi kapatıp yüzüne sürüyorum yüzümüSözlerin gözlerimde birkaç damla yaşDudağında bakire bir gülümsemeVe tenime işliyor teninin kokusuEllerin ateş topu sen dokundukça ben eriyorumGözlerimi açsam,gideceksin biliyorum  Dün gece kafatasım dar geldi beynimeBeynim dar geldi düşüncelerimeBir infilak arifesi terk ettim evimiYollara düştüm,şuursuzca değil,Dümeni sana kırdımRotam geçici vuslat,yalancı bahar,bir kelebeğin hiç göremeyeceğimevsimYağmur başlamadı ben yürürkenHani filmlerdeki gibiKuruydu hava,kuruydu yollar,kuruydu gözlerim  Nasıl bir cesaretti dün geceki bilemezsin"Gel yine bir parçam ol"demeye gelmemiştimSenden aşka dair hiçbir şey istemeyecektimGeldim çünkü sen her şeyimi bilenimsinSen benim kapısı olmayan,duvarı olmayanDört bir yanı açık hanemsinDün gece bildik bir yüz görmek istedimEn bildik yüz sendinAşka mı esirim,sana mı bilemedimAşk sende mi anlam buluyor dersin? İşte dün gece sana bunları anlatmaya geldimDefalarca çaldım kapınıKapı aşındı,elim aşındı,yüreğim aşındıDün gece sana geldim,çaldım kapınıAçan olmadı 
|
|
|