![]() |
Sana İnat Yaşayacağım Bu Hayatı!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Sana İnat Yaşayacağım Bu Hayatı!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirine dolaşıyor ayaklarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Kukla gibi oynatıyor beni hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oynatıyorlar beni!! Karşı gelemiyorum oyunlara! Yoruldum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ters düz olmuşum umrunuzda değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysaki düşüncelerim farklıydı benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böylesi en güzeli belkide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbirşey için değmezmiş oysaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimle tutuyorum artık hayatı ![]() ![]() ![]() Yakalamaya çalışıyorum, zindan ettiğim zamanı ![]() ![]() Artık herşey farklı olucak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Şöyle okurken aldığım her nefesle içime bir parça hüzün çektim adeta ![]() ![]() ![]() ![]() Unutulan rüyalarda benimleymiş Dönmez asla bilirim gidenler Özlemi kalmiş baktım ki içimde Yarım yamalak varlığıyla Çelişmiş kalmış Şizofren hikayeler Kollarımda gördüğüm gömülü paslı jilet Anladım hepsi bir Her harfi intihar gerçekler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|