Zeka ßu Olsa Gerek |
|
|
#1 |
|
RaHaTSiZ
|
Zeka ßu Olsa GerekIki katli bir evde oturan bir karikoca tam yatmaya hazirlanirken karisi: Her halde garajda hirsiz var, asagidan sesler geliyor der Adam camdan sessizce disari bakar ve: -Evet, der Disarida iki kisi var ve bizim esyalari goturuyorlar![]() ![]() Derhal polise telefon eder ![]() - Alo memur bey ![]() ![]() Su anda iki hirsiz var ve garajdan esyalarimizi caliyorlar Acele araba gonderin, der Bunun uzerine polis: - Evin icindeler mi? diye sorar - Hayir der adam Garajdalar![]() ![]() - Tamam o zaman icerden kapilari iyice kilitleyin ve ses cikarmadan evde bekleyin Arabamiz oldugunda gondeririz, cunku su anda butun arabalar gorevde ![]() ![]() Adam iki dakika sonra polise tekrar telefon eder - Biraz once size garajda hirsiz var diye telefon etmistim ya ![]() ![]() - Evet! - Ikisini de vurdum! ![]() Iki dakika gecmeden bir suru polis arabasi ve bir de ambulans gelir ve hirsizlari sucustu yakalarlar Polisin biri adama yanasir: - Hani adamlari vurdum demistiniz? - Hani siz de su anda arabamiz yok demistiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ))) |
|
|
|