![]() |
Karanlık Korkusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karanlık Korkusuİtiraf ediyorum: evet ben de karanlıktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Çocukluğumun en büyük korkuları karanlıkla alakalı olanlarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat bir ara babam adımlarını hızlandırdı ve kayboldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niyetim babamı eleştirmek değil o içimde olan bir gerçeği ortaya çıkarmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun bir süre bu korkuyla mücadele ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilerde ise gecenin karanlığı beni pek korkutmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gecenin karanlığında parlayan yıldızlar geleceğin güneşinden dünyanın damına sızan ümit ışıklarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanın dünyadaki hali gözleri kapalı iken tatmış olduğu olağan üstü lezzetli ve tadanı kendisine âşık eden ve olmazsa olmaz bir ihtiyaç halini alan gizemli yemişi arayan adamın hali gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, insan göklerde uçan kuşlardan işitmiştir özgürlün türküsünü ve o türkü kulaklarında çınlamaktadır ![]() ![]() Ruhu hürdür çocukların ve hiçbir şeye karşı şartlanmış değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimize dönüp bakalım ![]() ![]() Gecenin karanlığı bana insanın bencilliğini ve ümitsizliğini hatırlattığı için korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sahi hangi karanlık daha korkutucu? Abdurreşid Şahin |
![]() |
![]() |
|