Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa Açalım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa AçalımBugün hayatımızda yenibir sayfa açalım ![]() Hayata pozitif bakmaya başlayalım Başlamak için önce niyet edelim Şimdi Anımı ve diger yaşayacagım anları pozitiv mutlu yaşamayı seciyorum![]() Size yazacagım cümleleri kütfen tekrarlayınız Ne kadar cok tekrarlarsanız bilinçinizde algılamaya başlayıp negativ kalıplarınız silinecektir![]() Olumlama Sözcükleri: Kendimi seviyorum ve onaylıyorum ![]() Çok Sağlıklıyım ![]() Ruhsal ve Fiziksel Bedenim Dengede ve Uyum içinde ![]() Evrenin sonsuz bolluk bereketi içinde yaşıyorum ![]() Sonsuz Sevgi Benimle Beraber ![]() Evren Tarafından Destekleniyorum, Korunuyorum, Seviliyorum ![]() Hayatımı Sevdiğim İnsanlarla Beraber Mutlu Yaşıyorum ![]() Evrenin bana sunduğu enerjiyi Kabul Ediyorum ![]() Kendimi sevmeye söz veriyorum ve kendimi seviyorum ![]() ![]() Kendimi geçmişteki yapmış olduğum hatalardan dolayı affediyorum ve özgür bırakıyorum ![]() Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsız sevgi ile dolduruyorum ![]() Bitimsiz sevgimle paylaşıyorum Alıntıdır
|
|
Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa Açalım |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa AçalımKendimi seviyorum ve onaylıyorum Çok Sağlıklıyım ![]() Ruhsal ve Fiziksel Bedenim Dengede ve Uyum içinde ![]() Evrenin sonsuz bolluk bereketi içinde yaşıyorum ![]() Sonsuz Sevgi Benimle Beraber ![]() Evren Tarafından Destekleniyorum, Korunuyorum, Seviliyorum ![]() Hayatımı Sevdiğim İnsanlarla Beraber Mutlu Yaşıyorum ![]() Evrenin bana sunduğu enerjiyi Kabul Ediyorum ![]() Kendimi sevmeye söz veriyorum ve kendimi seviyorum ![]() ![]() Kendimi geçmişteki yapmış olduğum hatalardan dolayı affediyorum ve özgür bırakıyorum ![]() Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsız sevgi ile dolduruyorum ![]() Bitimsiz sevgimle paylaşıyorum Bilinç altına bu sinyalleri gönderdim şimdi teşekkürler Mira
|
|
|
|