![]() |
Ruh Eşinizi Çekmek İçin Olumlamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruh Eşinizi Çekmek İçin Olumlamalar![]() Ruh eşimi yaratmaya hazırım ![]() Yüksek güçler bana yol gösteriyor ![]() Ruh eşim için alan yaratıyorum ![]() Duygularımla gurur duyuyorum ![]() Şimdi ruh eşimi çekiyorum ![]() Hayatımdaki insanlara değer vermeyi seviyorum ![]() Mükemmel bir ruh eşiyim ![]() Hayatımdaki değişiklikleri not ediyorum ![]() Çekim yasasına inanıyorum ![]() Güçlü bir yaratıcıyım ![]() Ruh eşimle birlikte olmayı seviyorum ![]() Hayatım mucizelerle dolu ![]() Düşlerim gerçekleşiyor ![]() Ruh eşim beni seviyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ruh Eşinizi Çekmek İçin Olumlamalar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruh Eşinizi Çekmek İçin OlumlamalarRuh eşimi yaratmaya hazırım ![]() Yüksek güçler bana yol gösteriyor ![]() Ruh eşim için alan yaratıyorum ![]() Duygularımla gurur duyuyorum ![]() Şimdi ruh eşimi çekiyorum ![]() Hayatımdaki insanlara değer vermeyi seviyorum ![]() Mükemmel bir ruh eşiyim ![]() Hayatımdaki değişiklikleri not ediyorum ![]() Çekim yasasına inanıyorum ![]() Güçlü bir yaratıcıyım ![]() Ruh eşimle birlikte olmayı seviyorum ![]() Hayatım mucizelerle dolu ![]() Düşlerim gerçekleşiyor ![]() Ruh eşim beni seviyor ![]() |
![]() |
![]() |
|