![]() |
Diş Tedavisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Diş TedavisiMemurların diş tedavisini yalnızca ağız diş sağlığı merkezlerimi yapar,eskiden özel dişçilere sevk vardı kaldırıldımı,ağız diş sağlığı merkezleri tam bir rezalet, bakım tedavi hak getire,eğer çektirecekseniz dişinizi zaman ayırıyorlar fakat iş tedaviye gelince nasıl başımızdan atarız diye uğraşlara giriyorlar,bu iş nasıl çözülür bilmiyorum,bu tedavi merkezleri haricinde nerelerde dişimizi tedavi ettirebiliyoruz,bilenlerin yorumlarını bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Diş Tedavisi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Diş Tedavisisensei Nickli Üyeden Alıntı Memurların diş tedavisini yalnızca ağız diş sağlığı merkezlerimi yapar,eskiden özel dişçilere sevk vardı kaldırıldımı,ağız diş sağlığı merkezleri tam bir rezalet, bakım tedavi hak getire,eğer çektirecekseniz dişinizi zaman ayırıyorlar fakat iş tedaviye gelince nasıl başımızdan atarız diye uğraşlara giriyorlar,bu iş nasıl çözülür bilmiyorum,bu tedavi merkezleri haricinde nerelerde dişimizi tedavi ettirebiliyoruz,bilenlerin yorumlarını bekliyorum devletin özel diş hekimleri ile anlaşması yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- çerkez_kızı Nickli Üyeden Alıntı devletin özel diş hekimleri ile anlaşması yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada ben hiç tarihe bakmıyorum bu mesaj yazılalı bir yılı geçmiş ya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|