Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akıntı, enfeksiyonu, için, idrar, vajinal, yada, yolu

İdrar Yolu Enfeksiyonu Yada Vajinal Akıntı İçin..

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İdrar Yolu Enfeksiyonu Yada Vajinal Akıntı İçin..

Prof Dr İbrahim Saraçoğlu'nun kitabında soğan küründen bahsediliyordugörünce yazıyım dedim

15 gün uygulanıcak kür gibi sonra adet dönemine kadar yapılmayacakadet bittikten sonra 7 gün beklenilcek yeniden başlanılacak
öğlen ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içme suyunu, cezveye koyup ocakta kaynatın kettle da kaynatmayın ocakta illaki kaynayacak kaynayınca içine 1 orta boy beyaz yani yemeklik soğanı ( kırmızı weya mor soğan olmıcak) 4 e bölüp içine atın ve 5-7 dakka kaynatın suyunu süzüp ılıkken, içine şeker katmadan içinağızda koku yapmıyor arkadaşlar ben denedim ve de etkili bir kür doğal bir antibiyotiktir küre başladığınızda ilk 3 günden itibaren akıntılarınızın söküldüğünü göreceksiniz sonra azalıcaktırtelaşlanmayın ama tabi geçmiyorsa ciddi bir problem var demektir doktora gitmekte fayda var ayrıca zayıflatıcı bir etkisi olmamakla birlikte vücuttaki ödemi atar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com