Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
vardır, yapılabilecek, zaman

Her Zaman Yapılabilecek Birşey Vardır...

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnsanoğlu hiç umulmadık zamanlarda dahi kendileri için veya başkaları için bir şeyler yapabilirler Yeter ki yapabileceğine inansınlar
Evet belki elimiz kolumuz bağlıdır belki çok uzaktayızdır belki de her şey istediğimizin tam tersi gerçekleşiyordur
Ama bu zamanlarda bile yapılabilecek bir şeyler vardır Önemli olan vazgeçmemektir, yapabileceğimize inanmak ve onun için çaba sarf etmektir

Ama bizler genel olarak birazcık zorlansak ya da yaptığımız iş de ufacık bir olumsuzluk yaşasak hemen karamsarlığa kapılır ve boş veririz o işi Bu kadar kolaydır vazgeçmek nedense bizler için
Bu yüzden sonunu getiremeyiz birçok işin, bu yüzden hep yarım bıraktığımız bir şeyler vardır geçmişimizde

Yaşlı adam hapisteki oğluna mektup yazar: oğlum eğer sen hapiste olmasaydın hasat zamanının yaklaştığı şu günlerde tarlamızı kazar ve ürünlerimizin yetişmesini sağlardın Ben yaşlandığım için bunları yapamıyorum ve eksikliğini çok arıyorum
Oğlu yaşlı babasının mektubuna cevap verir: baba kesinlikle tarlayı kazma Çünkü ben tüm cesetleri bizim tarlaya gömdüm
Ertesi gün tüm polisler yaşlı adamın tarlasında ki cesetleri aramaya başlarlar Ama tüm tarlayı kazmalarına rağmen hiçbir ceset bulamazlar
Oğlu yaşlı babasına bir mektup daha yazar: Baba şuan elimden en fazla bu kadarı gelebildi

Bizler için önemli olan da elimizden gelenin en iyisini yapmaktır Her ne durumda olursak olalım elimizden gelen bir şeyler vardır
Yeter ki vazgeçmeyelim kendimiz veya başkaları için her zaman bir şeyler yapılabilir olduğunu hatırlayalım

Erdem Özbay

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

güzel bir yazı ve çok doğru ben bugün çok farklı bir olay yaşadım önce ne yapa bilirim dedim durum itibariyle tek yapıcağım dua etmek ve umut etmekti başka birşey gelemezdi eve döndüm bir düşündüm acaba ne yapa bilirim alternatifler ürettim ve durdum amaaannn ne olcaksa olcak yaşıyorum sağlığım yerinde kendim ettim kendim buldum neyse ne artık olanı budur
Allah'ım sen büyüksün şuan kafam çalışmıyor bunları ben sana postalayım Sen büyük olansın aklım ancak bu kadarına çalıştı dedim sanki bir mucize oldu içimdeki bütün sıkıntı kayboldu gitti göz yaşları yerine gülümseme aldı
herşeyin bir çaresi var

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

lula Nickli Üyeden Alıntı

güzel bir yazı ve çok doğru ben bugün çok farklı bir olay yaşadım önce ne yapa bilirim dedim durum itibariyle tek yapıcağım dua etmek ve umut etmekti başka birşey gelemezdi eve döndüm bir düşündüm acaba ne yapa bilirim alternatifler ürettim ve durdum amaaannn ne olcaksa olcak yaşıyorum sağlığım yerinde kendim ettim kendim buldum neyse ne artık olanı budur

Allah'ım sen büyüksün şuan kafam çalışmıyor bunları ben sana postalayım Sen büyük olansın aklım ancak bu kadarına çalıştı dedim sanki bir mucize oldu içimdeki bütün sıkıntı kayboldu gitti göz yaşları yerine gülümseme aldı

herşeyin bir çaresi var

'' Allah'ım sen büyüksün şuan kafam çalışmıyor bunları ben sana postalayım '' ?!! :ermm:

Allah allah?? böyle pozitif düşüncekırılır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com