![]() |
Her Zaman Yapılabilecek Birşey Vardır... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Zaman Yapılabilecek Birşey Vardır...İnsanoğlu hiç umulmadık zamanlarda dahi kendileri için veya başkaları için bir şeyler yapabilirler ![]() ![]() Evet belki elimiz kolumuz bağlıdır belki çok uzaktayızdır belki de her şey istediğimizin tam tersi gerçekleşiyordur ![]() Ama bu zamanlarda bile yapılabilecek bir şeyler vardır ![]() ![]() Ama bizler genel olarak birazcık zorlansak ya da yaptığımız iş de ufacık bir olumsuzluk yaşasak hemen karamsarlığa kapılır ve boş veririz o işi ![]() ![]() Bu yüzden sonunu getiremeyiz birçok işin, bu yüzden hep yarım bıraktığımız bir şeyler vardır geçmişimizde ![]() Yaşlı adam hapisteki oğluna mektup yazar: oğlum eğer sen hapiste olmasaydın hasat zamanının yaklaştığı şu günlerde tarlamızı kazar ve ürünlerimizin yetişmesini sağlardın ![]() ![]() Oğlu yaşlı babasının mektubuna cevap verir: baba kesinlikle tarlayı kazma ![]() ![]() Ertesi gün tüm polisler yaşlı adamın tarlasında ki cesetleri aramaya başlarlar ![]() ![]() Oğlu yaşlı babasına bir mektup daha yazar: Baba şuan elimden en fazla bu kadarı gelebildi ![]() Bizler için önemli olan da elimizden gelenin en iyisini yapmaktır ![]() ![]() Yeter ki vazgeçmeyelim kendimiz veya başkaları için her zaman bir şeyler yapılabilir olduğunu hatırlayalım ![]() Erdem Özbay |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Zaman Yapılabilecek Birşey Vardır...güzel bir yazı ve çok doğru ben bugün çok farklı bir olay yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ım sen büyüksün şuan kafam çalışmıyor bunları ben sana postalayım Sen büyük olansın aklım ancak bu kadarına çalıştı ![]() ![]() ![]() herşeyin bir çaresi var ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Zaman Yapılabilecek Birşey Vardır...lula Nickli Üyeden Alıntı güzel bir yazı ve çok doğru ben bugün çok farklı bir olay yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ım sen büyüksün şuan kafam çalışmıyor bunları ben sana postalayım Sen büyük olansın aklım ancak bu kadarına çalıştı ![]() ![]() ![]() herşeyin bir çaresi var ![]() '' Allah'ım sen büyüksün şuan kafam çalışmıyor bunları ben sana postalayım ![]() ![]() ![]() Allah allah ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|