Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
negatif, negatifken, pozitif, pozitifken, yardım

Negatifken Pozitif,Pozitifken Negatif (Yardım!)...

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Negatifken Pozitif,Pozitifken Negatif (Yardım!)...

Sevgili Arkadaşlar,benim pozitif düşünce konusunda bir sorunum var;sevgilimle,kendimle,hayatımızla ilgili olumlama cümleleri kuruyorum,pozitif düşünmeye çalışıyorum,arınmaya çalışıyorum,hoponopono tekniğini uyguluyorum ama sevgilim beni çok üzdüğü ve kızdırdığı için sürekli kafamın içinde onunla kavga ediyorumO kadar sinirlerim bozulmuş ki beynime üşüşen olumsuz düşüncelere engel olamıyorumDiyeceksiniz ona söyle,zaten söylüyorumAma dururken böyle kafamda kuruyorumYani mesela sevgilim beni seviyor diyorum,on dakika sonra sen zaten böylesin diyerek kafamda ona saydırmaya başlıyorumHoponopono yaptığımı ya da olumlama yaptığımı da unutuyorumİçimi sıkıntı kaplıyorNe olacak böyle bilmiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com