![]() |
Sorularım Var? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sorularım Var?merhaba arkadaşlar bu siteye yeni geldim benim böyle doğa dışı varlıklar gibi şeylere ilgim var kimi var kimi yok diyor ama ben gerçeği öğrenmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() annem yeni bir eve taşınmış ![]() ![]() ![]() ![]() bu olayların ikincisi annem ayşe teyzemi uyandırmaya çalışmış yüzü tamameen örtülüymüş ve boyundan aşağısı sırf kanmış ama çarşafa bir damla bile kan bulaşmamış (ben bu sırada daha doğmamışım)ondan sonra balkondan düşen köpeğimiz suzi bir anda annemin bacağının arasına saklanmış annemler ona saklambaç öğrtmiş saklanbaç oynuyor sanmışlar sonra abim köpeği almış bir köşeye fırlatmış ama köpek kimsenin olmadığı köşeden ciyaklaya ciyaklaya anneme dönmüş bu olayı bir kaç kere tekrarlamışlar ama köpek hiç bir şeyin olmadığı köşeden geri dönüyormuşama kanlı olayın sebebi ve küçük çocuğun sebebi ortaya çıkmış o evde lohusa dayken kadın ölmüş kanlar içinde ki kanlı olayların bir çoğu bu yüzden oluyormuş çocuğun açıklaması ise kadın lohusayken çocuğuyla birlikte ölmüş gelelim başka olylara yine annemin oturduğu evin eski sahibi taşınmış oraya annem başına gelen olaylardan sonra bunları kadına anlatmış annem kadına çay getirmiş 1 ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- unutmadan sölyim atak ayak oluyo |
![]() |
![]() |
![]() |
Sorularım Var? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sorularım Var?merhaba arkadaşlar bu siteye yeni geldim benim böyle doğa dışı varlıklar gibi şeylere ilgim var kimi var kimi yok diyor ama ben gerçeği öğrenmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() annem yeni bir eve taşınmış ![]() ![]() ![]() ![]() bu olayların ikincisi annem ayşe teyzemi uyandırmaya çalışmış yüzü tamameen örtülüymüş ve boyundan aşağısı sırf kanmış ama çarşafa bir damla bile kan bulaşmamış (ben bu sırada daha doğmamışım)ondan sonra balkondan düşen köpeğimiz suzi bir anda annemin bacağının arasına saklanmış annemler ona saklambaç öğrtmiş saklanbaç oynuyor sanmışlar sonra abim köpeği almış bir köşeye fırlatmış ama köpek kimsenin olmadığı köşeden ciyaklaya ciyaklaya anneme dönmüş bu olayı bir kaç kere tekrarlamışlar ama köpek hiç bir şeyin olmadığı köşeden geri dönüyormuşama kanlı olayın sebebi ve küçük çocuğun sebebi ortaya çıkmış o evde lohusa dayken kadın ölmüş kanlar içinde ki kanlı olayların bir çoğu bu yüzden oluyormuş çocuğun açıklaması ise kadın lohusayken çocuğuyla birlikte ölmüş gelelim başka olylara yine annemin oturduğu evin eski sahibi taşınmış oraya annem başına gelen olaylardan sonra bunları kadına anlatmış annem kadına çay getirmiş 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|