![]() |
Ben Seni İçimde Öldürmeye Kıyamadım... |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Ben Seni İçimde Öldürmeye Kıyamadım...Öldürecektim seni bende kendimde o gücü bulabilseydim eğer ![]() ![]() ![]() Sindiremeyecektim senden kalanları benden uzak mezarlara koymaya!!! Diyar diyar dolaşıp yine içime gömecektim seni en sonunda ![]() ![]() ![]() ”Ben demiştim” diyenlere, üzüntümü belli etmemek için kuşandığım mekanik tebessümlerimin ardındaki yaşlarla sulayacaktım taze mezar toprağına ektiğim çiçekleri ![]() ![]() ![]() Ama ben seni içimde öldürmeye kıyamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Başarabilseydim incitecektim seni ![]() ![]() ![]() incinmişliğimin verdiği cahil cesaretle ![]() ![]() ![]() Ne var ne yok sayıp dökecektim karşına geçip ![]() ![]() ![]() Kendimi hayrete düşürürcesine birer tokat gibi vuracaktım hiç kullanmadığım o ağır lafları ![]() ![]() ![]() Kıracaktım seni binbir parçaya ayırana kadar ![]() ![]() ![]() Duvardan duvara fırlatacaktım sevgi diye önüme sunduğun hastalıklı duygularını ![]() ![]() ![]() Ama ben seni incitmeye de kıyamadım ![]() ![]() ![]() Elimden gelseydi unutacaktım seni ![]() ![]() ![]() Gözlerimden silecektim hayalini ve dilimden adını ![]() ![]() ![]() Duman duman atacaktım seni bu şehirdeki tüm bacalardan; ama soluduğum havaya karışıp yine dolacaktın ciğerlerime ![]() ![]() ![]() Onlarca damla döküp göz pınarlarımdan akıtacaktım seni sevgimin atığı diye ama ıslaklığın kalacaktı elmacık kemiklerimde ![]() ![]() ![]() Bu kez de tenimin tuzuna karışacaktın ![]() ![]() ![]() “Sözümü tutacağım ,adını anmayacağım”nağmelerini dinleyip neyi unutacağımı unutacaktım seni unutayım derken ![]() ![]() ![]() Zaten ben seni unutmaya da kıyamadım ![]() ![]() ![]() Ne kadar çabuk geldi ayrılık ![]() ![]() ![]() Oysa daha yeni başlamıştık birbirimize ayak uydurmaya, daha doğrusu ayak uyduramamaya ![]() ![]() ![]() Nedensizliklerin iç çekişlerini dinlerken vedalar bozdu suskunluğumuzu ![]() ![]() ![]() Bana mıydı kızgınlığın yoksa kendine mi anlamadım ![]() ![]() ![]() Kaçar gibi veda ettin ![]() ![]() ![]() Oysa ben seni sevmelere doyamadım!!! Öldürecektim seni ![]() ![]() ![]() İncitecektim seni ![]() ![]() ![]() Unutacaktım seni ![]() ![]() ![]() ![]() Ama lanet olsun!!! kı-ya-ma-dım!!! Oysa ben seni sevmelere doyamadım!!! alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|