|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ada, evi, gizli, tanrinin, washingtondaki |
![]() |
13 Tanri'nin Evi – Washington'daki Gizli Ada |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Tanri'nin Evi – Washington'daki Gizli AdaBir yıl evvel hep beraber "hazır kıta" ailesi olarak yola koyulduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte "hazır kıta"; o boğumlu mağaralarda fikir atlasına kazınan tüm çizgilerin de yer aldığı "kan kusup da kızılcık şerbeti içtim diyen dudaklara has rengte" iken sizlerin karşısına getirildi! ![]() ![]() ![]() Fizik alemi –enleriyle- okuyabilmek rahmet taşıyıcılarının işi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lakin, bir takım şeylerin de şahidi olup bunları lüzumuyla aktarmamak sanıyorum; "istikbalimi engelleyecekler, maaşımı kesecekler, arabamı, katlarımı, yatlarımı, hanımın tek taş yüzüğünü, çocukların kolejini ne yaparım sonra ben diyen "alçak adamların" işi olsa gerek!" tevekkeltü alellah! ![]() ![]() Şimdiiii ![]() ![]() ![]() ![]() Maksad hasıl oldu deyip, yazının başlığına gelirsek: sevgili dostlar bu hafta, kahraman maraş'ta tanınmış bir gazeteci ve televizyon programcısıyken bir anda dünyadan elini eteğini çekip, bir takım hallere girip kendini ahıra kapatan mehmet alperen beyefendiyle pek özel bir program çektik ![]() ![]() Mehmet bey, kendini ahıra kapattığı o dönemde karısını da – daha yakın ilişkiler kurmak için- yanına alıp yöresel tabirle cindarların arasına dalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 yaşında yılan'ın başını ağzına alıp emdi ![]() ![]() ![]() Tanıştıklarının içinde bir var ki, annesine göre 5 yaşındayken yılanın başını ağzına alıp ne olduysa ondan sonra oldu dediği 17 yaşındaki d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 yaşındaki d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "tanrı iddiacı şeytanların evinde" 17 yaşındaki d ![]() ![]() ![]() - washıngton'un 4-5 mil ilerisinde, dünya haritasında yer almayan, uzaydan uydulardan görüntü alınmaması için manyetik bir alan oluşturulup / foton kuşağıyla korunan adeta bermuda şeytan üçgeni mahiyetinde bir ada var ![]() ![]() ![]() - yaşları 60 üzerinde dünya ülkeleriyle ilgili sürekli kararlar alıp, emirler veriyorlar! Beyin haritaları! ![]() ![]() - ülke insanlarının beyin haritalarını tıpkı dünya haritası gibi çıkarıp, ne tarz işlem yapacaklarını teşhis edip üzerlerine bir takım gizli işaretler koyuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (beyinler bir yerde çalışırken başka bir bölümde adeta salça oluyor! Düşünceler kesik ve kopuk, analist düşünemeyen bir yapıda, tutarsız, kaybolan kıtalar gibi beynin bazı istasyonları bloke edilmiş ve bu adamlar asker- sivil yönetenler - hakan yılmaz çebi notu) özel not (1) - nâcizâne bir seyahatimizde bu haritaları ve etnik karakterlere göre yapılan fizik objelerle metafizik büyüleri görmüştük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 şeytani'nin pentagon'daki tasarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Program bittikten sonra mehmet bey'i evine bırakırken yolda konuşuyoruz ![]() ![]() ![]() Konuyu, condeleiza rice'nin sesine ve bedenine erkek olması için yapılan operasyonlara ve kabbala'daki kodunun: k=f=22 üçgen olduğuna getiriyorum, pek şaşırıp; "hayy allah, programda unuttum söylemeyi, bu kızcağız yani 17 yaşındaki d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alın size bir bilgi sağlaması daha! Pek müstesna okurlarım; bu tarz aldığı bilgileri, kendi analiz aleminde değerlendirdikten sonra, 30 yakın yazdığı kitaplara yediren mehmet alperen bey'le yaptığımız programı: mpl tv ![]() ![]() ![]() Yine, bu internet adresinden girip "hazır kıta"nın diğer yayın saatlerini öğrenip, arşivde yer alan diğer programları da kesintisiz takip edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Devletlerin şahs-ı manevisi seçkin ve sami fertlerden oluşur! ![]() ![]() Özel not (2) bu sütunda, yazarın diğer yazıları başlığı altında sıralanan yazılar arasında olan; "titanomakia / tanrılar savaşından armegedon'a kıyamet savaşı" başlıklı yazıyı bir daha okumanızı tavsiye ediyorum ![]() Ardı sıra şeytanla empati yapın! Mu ve atlantis'in sonunu getiren film; washıngton açıklarında görünmez ada'da, "tanrıların evi"nde planlanan filimle aynı sonu taşıyor mu? ![]() ![]() Yeryüzünde hikayeler; gökyüzünde hakikatler vardır!!! Levh'i mahfuz'da günler, bal peteğinin hücreleri gibidir ![]() Görebilene aşk olsun |
![]() |
![]() |
|