|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çözümü, dileklerin, gün, için, kabulu, problemlerin, sadec, süresi, terkibi, yunus |
Dileklerin Kabulu ,Birçok Problemlerin Çözümü İçin Yunus Süresi Terkibi 11 Gün Sadec |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dileklerin Kabulu ,Birçok Problemlerin Çözümü İçin Yunus Süresi Terkibi 11 Gün SadecLa ilaha illa anta,Subhanaka,Inni kuntu minaz-zalimin Faydaları: 1 Herhangibir kanuni işlerimiz için;2 Herhangbir belayi def etmek için![]() 3 Hayırlı bir eş ve evlilik için![]() 4 Maddi sıkıntılar için![]() 5 Düşmanların şerrinden korunmak için![]() 6 İş bulmak için![]() 7 Hapis den kurtulmak için8 Çocuk sahibi olmak için9 Düşük tehlikesi için/Kolay Doğum yapmak için10 Yağmur için11 Kötü hastalıklardan kurunmak ve kurtulmak için12 Sihirden büyüden korunmak için![]() Daha birçok hastalık için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılacak uygulama ise 11 gün hiç ara verilmeden yapılması(Herşeyin en doğrusunu ALLAH bilir) 1 Auzubillaah hi Mi-nash ShYataan Ir-rajeem BisMillaah Ir-Rah-maan Ir-Ra-heem -3x2 ‘Astaghfirullaah,‘Astaghfirullaah, ‘Astaghfirullaah, La Elaaha illal laahu Mohammadur Rasool-ul-laah Sallallaahu `Alayhi wa Sallam -20x3 Hacetimizi söylüyoruz![]() 4 ALLAH humma Sali’ala Muhammad Sallallaahu `Alayhi wa Sallam -11x5 Bismillaahi ’A-Ghis-ni, ‘A-Ghis-ni, ‘A-Ghis-ni Be Haqqe – La ilaaha illa anta, Subhanaka, Inni kuntu minaz-zalimin ’Ameen Ya Rabbil ‘A-Lameen![Ya Rabbim , ! Yardım et ! Yardım et ! Yardım et!, - La ilaaha illa anta, Subhanaka, Inni kuntu minaz-zalimin Ameen Alemlerin Rabbı Olan Allahım] -1100x6 ALLAH humma Sali’ala Muhammad Sallallaahu `Alayhi wa Sallam -11x7 Niyetiniz belirtebilirsiniz haleti ruhiyetinize göre dua da edebilirsiniz![]() ![]() 8 Bu terkibi 11 gün hiç ara vermeden yapmalısınız ve gece 12 00 den sonra yapmak tabiki daha makbuldur![]() ![]() Çok etkili bir duadır Allah dualarımız kabul etsin![]() ![]() Amin![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|