![]() |
Kurtuluş Ayetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtuluş Ayetleriarkadaşlar Kuran-ı Kerim'deki kurtuluş ayetlerini buraya yazma gereği gördüm kendim şimdi bunlarla dua edeceğim rabbim bizi zalimlerin şerrinden,dünya sıkıntılarından tamamen kurtarsın rahmet ve merhametiyle bizi sarsın Bu sadece hayatıyla ilgili zor durumda olanlar için hastalık olur, borç olur, zalim birilerinin zulmunden kurtuluş için olur i bulma olur, başa kötü birşey gelir vs sadece bu gibi durumlar tamam mı kardeşler? Nasıl uyguluycaz? 2 rekat hacet namazı kılıyoruz, her rekatta fatiha ihlas nas felak ayetel kürsi okuycaz selam verdikten sonra defterden okuyabiliriz ya da namaz içinde ettehiyatü sonrası yazdıgımız yerden kagıttan okuruz ben sahsen namaz icinde ettehiyatu salli barik rabbena sonrası kagıttan okuyorum hep de oluyor Adı belirtilen ayetleri 7 şer kez okuyalım, ayetlerden sonra 7 kez duha, inşirah, kadir suresi okuyalım 7 kez Salavat getirip, Ya Resullallah duama aracı ol diyerek, rabbim Hz Muhammed'in hürmetine duamı kabul et ![]() ![]() ![]() tamamdır Kesinlikle olacak çok güçlü ayetler arkadaşlar hadi namaz kılalım ayetleri şu siteden okunuş ve manaları var http://www ![]() ![]() arkadaşlardan ekleyebilien olursa sevinirim lütfen hepsini aynı siteden akleyelim değişik değişik olmasın akşamdan beri birkaç saattir bununla uğraşıyorum deftere yazdım ve burada sizin için yazdım şimdi namaz kılıcam Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize amin Enbiya Suresi 76 ,88 Saffat 76 Muminun 28 Şuara 65,118, 119,169,170 Hud 58, 66 Ali-İmran 103 Enam 16, 63,64 Araf 72 Yunus 73 ,86 ,103 Fussilet 18 Saffat 115,134 Neml 53 Ankebut 15 Meryem 72 Tahrim 11 Nisa 130 (kocası kaçan kendilerine bakmayan hanım kardeşlerimize ) arkadaşlar şimdi ayetleri ve manalarını da ekliyorum sonra düzenliycem Enbiya 88 Festecebna lehu ve necceynahü minel ğamm ve kezalike nüncil mü'minın meali; Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|