![]() |
Zikir Çekerken Daha Etkili Olacak Ve Sonuç Getirecek.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zikir Çekerken Daha Etkili Olacak Ve Sonuç Getirecek..Arkadaşlar zikir çekeceğiniz zaman sessiz bir ortamda olmaya özen gösteriniz ![]() ![]() Ve önemli nokta zikire başlamadan önce Dua ediniz Neden? Çünkü çoğu kişi çektiği zikrin anlamını bilmiyor olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dua'niyetlerden doğar Allah bir ayetinde: O halde siz beni zikredin ki ben de sizi zikredeyim Bana şükredin, nankörlük etmeyin (Bakara 152) Yani biz Allah'i nasıl zikredersek oda bizi öyle zikir edecek ![]() ![]() ![]() Zikir ve Övgüe Başlamadan Önce: Allahım her türlü yanlışımdan ve hatamdan dolayı senden en güzel isimlerinle af dilerim ve yarattığın şeylerin şerrinden tam olan sana en güzel ve en temiz şekilde sığınırım ![]() ![]() Dua mü'min bir kulun her yerde kullanması gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Deki; Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var ![]() ![]() Ve zikrinizin sonunda mutlaka şükür edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selametle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|