![]() |
Arnavut Böreği: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arnavut Böreği:![]() Arnavut Böreği: Hamur malzemeleri: * 1kg un * tuz * su (arzuya göre süt+su karışımı) Peynirli iç harcı: * 350gr peynir, ezilmiş * 1 yumurta * yarım su bardağı yoğurt * arzuya göre doğranmış maydanoz Kıymalı iç harcı: * 250-300gr kıyma * 3 orta boy kuru soğan * yarım demet maydanoz * 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı * 1 tatlı kaşığı karabiber * 1 çay kaşığı pul biber * 1 tatlı kaşığı tuz Ayrıca: * 1 su bardağı sıvıyağ * nişasta Hazırlanması: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() not: 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|