** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi ) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
** Şinitsel ( Tavuk Kizartmasi )* İçindekiler: * MALZEMELER: 750 gr göğüs bonfile &#40 kemiksiz tavuk eti &#412 yumurta 3 yemek kaşığı un 5 yemek kaşığı galeta unu Tuz, karabiber Kızartmak için sıvıyağ Hazırlanışı: * YAPILIŞI: Tavuk etlerini ince bir tabaka halinde kesin yada dövün ![]() Üzerlerine tuz ve karabiber serpiştirin ![]() Bir tabağa unu koyun ![]() Diğer tabağa galeta ununu koyun ![]() Başka bir tabağada yumurtaları kırın ve çırpın ![]() Tavaya yağı alın ve kızdırın ![]() Etleri sırasıyla önce una, sonra yumurtaya, sonrada galeta ununa bulayın ![]() Etleri kızgın yağda kızartın ve kağıt havlu üzerine alın ![]() İnce ince dilimleyip, servis edin ![]() AFİYETLER OLSUN ![]() Kaynak: birtabak com |
|
|
|