Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
marinier, midye, tarifi, usulü

Marinier Usulü Midye Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Marinier Usulü Midye Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 40 adet temizlenmiş kabuklu midye
• 1 bardak beyaz sek şarap
• 1 adet kereviz sapı
• 1/2 ince doğranmış soğan
• 2 diş ince doğranmış sarımsak
• 50 gr ince doğranmış maydanoz
• Tuz
• Beyaz biber







Tarif
Midyelerin kabukları fırçalanarak temizlenir Tencereye sıra ile; midyeler, beyaz şarap, soğan, sarımsak, kereviz sapı, tuz ve beyaz biber eklenir Yaklaşık 7 dakika midyelerin ağızları açılana kadar pişirilir ve en son maydanoz eklenerek servise hazır hale gelir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.