Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
patates, püresi, rosto, tarifi

Rosto Ve Patates Püresi Tarifi

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rosto Ve Patates Püresi Tarifi




[/b]

Malzemeler

• 750 gr Dana Nuar
• 1 adet Soğan
• 1 adet Havuç
• 1 demet Maydanoz sapı
• 1 çorba kaşığı Salça
• 1 çorba kaşığı Un
• Yarım çay bardağı Sıvıyağ
• 2 çorba kaşığı tereyağ
• 6 su bardağı Et Suyu
• 4 adet haşlanmış Patates
• 1 çorba kaşığı Tereyağ
• 1 su bardağı sıcak Süt
• Tuz ve Karabiber







Tarif
Etleri tuz ve karabiberle tatlandırın Tencerede yağı kızdırdıktan sonra etleri kızartın Etleri kızardıktan sonra doğranmamış bir baş soğanı ve bütün halindeki havucu ekleyin Tencereye, salçayı, tereyağını, et suyu tableti, tuzu, karabiberi, sıcak suyu, maydanoz saplarını ve unu ilave edip kapağını kapatıp pişmeye bırakın Etler piştikten sonra dilimleyerek servis yapın Patates püresi için patatesleri haşlayın Genişçe bir kapta haşlanmış patateslerle, tuzu,karabiberi, tereyağını ve ılık sütü yavaş yavaş karıştırın Ocakta kısık ateşte patatesleri ezerek püre haline getirin Rostonun yanında patates püresini servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.