![]() |
Çikolatalı Mousse Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolatalı Mousse Tarifi[/b] Malzemeler Bademli Pat İçin • Yumurta sarısı 600 g • Toz badem 500 g • Pirinç fındık 500 g • Toz şeker 400 g • Un 370 g • Glikoz 300 g • Kabartma tozu 15 g Marenga İçin • Yumurta beyazı 600 g • Toz şeker 400 g • İç Dolgu Malzemesi • Toz krem şanti (çırpılımış) 1000 g • Labne beyaz peynir 500 g • Süt 300 g • Yumurta sarısı 200 g • Yaprak jelatin 10 g • İtalyan Marengasi İçin • Toz şeker 500 g • Yumurta beyazı 250 g • Su 200 g • Yaprak jelatin 2?3 adet Tarif Bademli Pat |
![]() |
![]() |
|