![]() |
Etli Baklalı Enginar (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Baklalı Enginar (6 Kişilik)Malzemeler 1/2 kg ![]() 4 adet enginar 400 gr ![]() 1/2 limonun suyu 1 çorba kaşığı un 1 adet orta boy soğan 6-7 adet taze soğan 1/2 demet dereotu 3 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, Karabiber Şeker Yemeğin Tarifi Baklayı yıkadıktan sonra, kararmaması için limon ve un karıştırılmış suyun içinde bekletin ![]() Zeytinyağını hafifçe kızdırdıktan sonra küp şeklinde doğranmış soğanı ilave edip, pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Çanak şeklindeki enginarları tencereye dizin ![]() ![]() ![]() Etli baklalı enginarı önce harlı, sonra kısık ateşte 20-25 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|